Вісник № 08

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35029

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Исследование влияния добавок антиоксидантов на этапе фильтрации на окислительные превращения в пиве
    (НТУ "ХПИ", 2007) Данилова, Людмила Андреевна; Березка, Татьяна Александровна; Домарецкий, В. А.
    Вивчено вплив рослинних антиоксидантів із кори дубу, трави звіробою, листків мати-й-мачухи, трави чабрецю, листків м'яти, плодів горобини червоної на окислювальні перетворення в пиві та збільшення його стійкості. Досліджено вплив кисню на якість пива за наступними показниками: рН, кислотність, мутність, ПОК, колірність, величина гіркоти, вміст високомолекулярних сполук, поліфенолів, антоцианогенів та індекс полімеризації. Виявлено, що найбільш ефективним антиоксидантом для захисту пива на етапі фільтрації являється антиоксидант із трави звіробою.