Вісник № 11

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6510

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз методів виявлення фальсифікації продуктів харчування: теоретичний аспект товарознавства
    (НТУ "ХПІ", 2012) Гаврись, Олександр Миколайович; Кратченко, А. С.
    У статті запропонований аналіз методів, що використовуються при виявленні фальсифікації продуктів харчування. Виявлене поняття фальсифікації харчових продуктів та визначені основні види фальсифікації. Запропонована декомпозиція методів, що використовуються у процесі виявлення фальсифікації продуктів харчування з урахуванням допоміжних інструментів.