Вісник № 12

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6511

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Публікація
    Товарознавство харчових продуктів
    (НТУ "ХПІ", 2012) Білоцерківський, Олександр Борисович; Другова, Олена Сергіївна
    У статті розглядаються основні поняття товарознавства харчових продуктів. Наведено характеристики основних груп речовин харчових продуктів.
  • Ескіз
    Публікація
    Аналіз методів оцінки економічної ефективності заходів з енергозбереження
    (НТУ "ХПІ", 2012) Білоцерківський, Олександр Борисович
    У роботі проведено аналіз методів оцінки економічної ефективності заходів з енергозбереження. Розглянуто структуру паливно-енергетичних ресурсів України. Визначено, що економічний ефект може бути досягнутий як від реалізації організаційно-технічних заходів щодо енергозбереження, так і від вкла-дення інвестицій в енергозберігаючі проекти.