Вісник № 15
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/30508
Переглянути
Документ Разработка функционального продукта питания со сбалансированным составом полиненасыщенных жирных кислот(НТУ "ХПИ", 2009) Белинская, Анна Павловна; Кричковская, Лидия Васильевна; Зекунова, Татьяна ИвановнаРозглянуто питання дефіциту поліненасичених жирних кислот серед населення України, показаний шлях вирішення даного завдання. Зроблено вибір рослинних олій для створення функціонального продукту харчування, що має збалансований жирнокислотний склад і стабільний до окисного псування. Знайдено раціональне співвідношення даних олій у суміші. Визначено, що стабільність до окисного псування сумішевої олії збільшилася в 2,6 рази у порівнянні з базовою олією в чистому вигляді.