Вісник № 23
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31895
Переглянути
Документ Вплив ступіню подрібнення сланей водоростей вакаме на показники якості білково-мінеральних батончиків "Аlgae bar wakame"(НТУ "ХПІ", 2017) Євлаш, Вікторія Владленівна; Акмен, Вікторія Олександрівна; Нікітін, Сергій ВасильовичДосліджено режими подрібнення сланей водорості вакаме та вплив їх ступеню подрібнення на формування показників якості батончиків білково-мінеральних "Algae bar wakame". Встановлено, що кращі органолептичні показники якості білково-мінеральних батончиків "Algae bar wakame" забезпечуються при введенні порошку водоростей вакаме із ступенем подрібнення (20...40) x10⁻⁶ м, які подрібнювались протягом 7 хвилин.