Вісник № 07
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/29398
Переглянути
Документ Використання барди у технології виробництва житньо-пшеничного хліба(НТУ "ХПІ", 2017) Лобачова, Надія Леонідівна; Сабaдаш, Сергій МихайловичУ статті проаналізовано сучасний стан та перспективність переробки післяспиртової барди – вторинного продукту при виробництві біоетанола з кукурудзи, обґрунтовано і досліджено шляхи її використання в хлібопекарській промисловості. Наведено харчовий потенціал продукту. Для проведення науково-дослідних робіт із сушіння післяспиртової барди було розроблено технологічний процес та технологію житньо-пшеничного хліба на заквасках. Досліджено склад мікрофлори житніх заквасок та їх роль у формуванні якості хліба.