Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Вісники НТУ "ХПІ"
2009
Вісник № 37
Переглянути за ключовими словами
Вісник № 37
Постійне посилання колекції
https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31595
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Перейти
Або введіть перші символи:
Усі результати перегляду
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Документ
Аналіз впливу комплексної взаємодії технологічних факторів на емульгуючі властивості перлового борошна круп методом математичного планування експерименту
(
НТУ "ХПІ"
,
2009
)
Чоні, І. В.
Показати більше
В статье приведено математическое исследование, обоснование технологии соусов эмульсионного типа с использованием перловой муки.
Показати більше