Вісник № 37
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31595
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз впливу комплексної взаємодії технологічних факторів на емульгуючі властивості перлового борошна круп методом математичного планування експерименту(НТУ "ХПІ", 2009) Чоні, І. В.В статье приведено математическое исследование, обоснование технологии соусов эмульсионного типа с использованием перловой муки.Документ Дослідження хімічного складу та піноутворюючих властивостей вівсяного та перлового борошна залежно від ступеню помелу круп(НТУ "ХПІ", 2009) Чоні, І. В.В статье приведено исследование пенообразующих свойств муки перловой и овсяной круп, как пенообразователей в технологиях новых продуктов питания.