Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Вісники НТУ "ХПІ"
2009
Вісник № 37
Вісник № 37
Постійне посилання колекції
https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31595
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Чоні, І. В.
Ключові слова
search.filters.subject.концентрація борошна
1
search.filters.subject.борошно перлової крупи
1
search.filters.subject.емульсійні системи
1
search.filters.subject.органолептичні дослідженя
1
search.filters.subject.рецептури соусів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2009
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Чоні, І. В.
×
Ключові слова: search.filters.subject.концентрація борошна
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Аналіз впливу комплексної взаємодії технологічних факторів на емульгуючі властивості перлового борошна круп методом математичного планування експерименту
(
НТУ "ХПІ"
,
2009
)
Чоні, І. В.
Показати більше
В статье приведено математическое исследование, обоснование технологии соусов эмульсионного типа с использованием перловой муки.
Показати більше