Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Вісники НТУ "ХПІ"
2009
Вісник № 08
Вісник № 08
Постійне посилання колекції
https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/29875
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Чоні, І. В.
Ключові слова
search.filters.subject.білки
1
search.filters.subject.емульгування
1
search.filters.subject.згущувач
1
search.filters.subject.полісахариди
1
search.filters.subject.рослинна сировина
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2009
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключові слова: search.filters.subject.білки
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Зміни харчової цінності гречаної та рисової крупів у процесі виробництва борошна як складового соусів емульсійного типу та нових продуктів харчування
(
НТУ "ХПІ"
,
2009
)
Чоні, І. В.
Показати більше
Доведено доцільність використання гречаного та рисового круп’яного борошна замість крупи шляхом вивчення харчової цінності та амінокислотного складу в соусах емульсійного типу.
Показати більше