Вісник № 08
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/29875
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Зміни харчової цінності гречаної та рисової крупів у процесі виробництва борошна як складового соусів емульсійного типу та нових продуктів харчування(НТУ "ХПІ", 2009) Чоні, І. В.Доведено доцільність використання гречаного та рисового круп’яного борошна замість крупи шляхом вивчення харчової цінності та амінокислотного складу в соусах емульсійного типу.Документ Дослідження міграції токсичних елементів та радіонуклідів у різних фракціях вівсяного та перлового борошна як складових нових продуктів харчування(НТУ "ХПІ", 2009) Чоні, І. В.Досліджено міграцію токсичних елементів та радіонуклідів у залежності від ступеню помелу борошна з крупів.