2016

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21405

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Визначення впливу різностінності вихідної заготовки на якість кінцевого виробу при видавлюванні з потоншенням
    (НТУ "ХПІ", 2016) Горностай, Вадим Миколайович; Сабол, Сергій Францович; Потятиник, Андрій Миколайович; Головко, Оксана Сергіївна
    Робота присвячена визначенню: впливу різностінності вихідної заготовки на якість кінцевого виробу при виготовленні холодним об’ємним штампуванням, технологічних параметрів поопераційних переходів шляхом чисельного експерименту та розробці технологічного процесу та штампового оснащення для отримання виробів спеціального призначення. Шляхом моделювання в програмному комплексі DEFORM-3D проведено чисельний експеримент технологічних переходів процесу холодного витягування з потоншенням послідовних трьох переходів з вихідної заготовки з різницею в товщині стінки 0,2 мм, 0,1 мм та 0,05 мм, яка отримується холодним зворотним видавлюванням. Моделювання виконували в пружно-пластичній постановці з врахуванням розвантаження після операцій формозміни.