Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Вісники НТУ "ХПІ"
2009
2009
Постійне посилання на розділ
https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6959
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Чоні, І. В.
Ключові слова
search.filters.subject.борошно перлової крупи
1
search.filters.subject.емульсійні системи
1
search.filters.subject.концентрація борошна
1
search.filters.subject.органолептичні дослідженя
1
search.filters.subject.рецептури соусів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2009
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Чоні, І. В.
×
Ключові слова: search.filters.subject.борошно перлової крупи
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Аналіз впливу комплексної взаємодії технологічних факторів на емульгуючі властивості перлового борошна круп методом математичного планування експерименту
(
НТУ "ХПІ"
,
2009
)
Чоні, І. В.
Показати більше
В статье приведено математическое исследование, обоснование технологии соусов эмульсионного типа с использованием перловой муки.
Показати більше