Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Вісники НТУ "ХПІ"
2009
2009
Постійне посилання на розділ
https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6959
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Чоні, І. В.
Ключові слова
search.filters.subject.білки
1
search.filters.subject.емульгування
1
search.filters.subject.згущувач
1
search.filters.subject.полісахариди
1
search.filters.subject.рослинна сировина
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2009
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключові слова: search.filters.subject.білки
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Зміни харчової цінності гречаної та рисової крупів у процесі виробництва борошна як складового соусів емульсійного типу та нових продуктів харчування
(
НТУ "ХПІ"
,
2009
)
Чоні, І. В.
Показати більше
Доведено доцільність використання гречаного та рисового круп’яного борошна замість крупи шляхом вивчення харчової цінності та амінокислотного складу в соусах емульсійного типу.
Показати більше