2017
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/28160
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Публікація Обліково-аналітичне забезпечення підприємств готельно-ресторанної справи(НТУ "ХПІ", 2017) Мардус, Наталія Юріївна; Фальченко, Олена Олександрівна; Брік, Світлана ВолодимирівнаУ статті акцентована увага на проблеми формування обліково-аналітичного забезпечення підприємств готельно-ресторанної справи і використання інформаційно-аналітичної бази в управлінні економічної діяльності суб'єктів господарювання даної галузі. Розглянуто основні перспективи розвитку підприємств (закладів) готельно-ресторанної справи, виявлено основні аспекти, що необхідно дослідити з метою побудови обліково-економічного забезпечення і впровадження ефективного механізму управління фінансово-економічною діяльністю підприємств готельної і ресторанної справи.Документ Механізм обліково-аналітичного забезпечення управління економічною безпекою підприємства(НТУ "ХПІ", 2017) Рета, Марина Володимирівна; Погорєлов, Ігор МиколайовичПроаналізовані основні теоретичні підходи до визначення поняття "економічна безпека", на основі існуючих підходів управління упорядковані різноманітні підходи, щодо визначення складових економічної безпеки та розглянуто підходи до побудови системи обліково-аналітичного забезпечення управління економічною безпекою підприємства. Запропоновано механізм взаємодії складових системи обліково-аналітичного забезпечення економічної безпеки підприємства. Розкрито зв'язок механізм впливу на керовані фактори економічної безпеки підприємства.