2017

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/28160

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Публікація
    Обліково-аналітичне забезпечення підприємств готельно-ресторанної справи
    (НТУ "ХПІ", 2017) Мардус, Наталія Юріївна; Фальченко, Олена Олександрівна; Брік, Світлана Володимирівна
    У статті акцентована увага на проблеми формування обліково-аналітичного забезпечення підприємств готельно-ресторанної справи і використання інформаційно-аналітичної бази в управлінні економічної діяльності суб'єктів господарювання даної галузі. Розглянуто основні перспективи розвитку підприємств (закладів) готельно-ресторанної справи, виявлено основні аспекти, що необхідно дослідити з метою побудови обліково-економічного забезпечення і впровадження ефективного механізму управління фінансово-економічною діяльністю підприємств готельної і ресторанної справи.
  • Ескіз
    Документ
    Механізм обліково-аналітичного забезпечення управління економічною безпекою підприємства
    (НТУ "ХПІ", 2017) Рета, Марина Володимирівна; Погорєлов, Ігор Миколайович
    Проаналізовані основні теоретичні підходи до визначення поняття "економічна безпека", на основі існуючих підходів управління упорядковані різноманітні підходи, щодо визначення складових економічної безпеки та розглянуто підходи до побудови системи обліково-аналітичного забезпечення управління економічною безпекою підприємства. Запропоновано механізм взаємодії складових системи обліково-аналітичного забезпечення економічної безпеки підприємства. Розкрито зв'язок механізм впливу на керовані фактори економічної безпеки підприємства.