2017

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/28160

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Визначення окремих параметрів харчової безпеки у пакетованих фруктово-ягідних соках
    (НТУ "ХПІ", 2017) Аксьонова, Олена Федорівна; Бухкало, Світлана Іванівна; Соколова, Євгенія Борисівна; Абабова, Аліна Геннадіївна; Дуда, Анна Валеріївна
    Методом прямої потенціометрії визначено один з параметрів харчової безпеки (вміст нітратів) у пакетованих фруктово-ягідних соках вітчизняного виробництва торгівельних марок «Агуша», «Чудо чадо», «Карапуз», «KidsRich», «Джусік», що рекомендовані у якості дитячого харчування. Вимірювання нітрат-іонів проводилися на фоні алюмокалієвих квасців, що додавалися безпосередньо у зразок перед вимірюванням. З проведених експериментальних досліджень встановлено, що вміст нітратів в усіх зразках не перевищує допустимі норми.
  • Ескіз
    Документ
    Качество и безопасность продуктов питания – основа экспортного потенциала Украины
    (НТУ "ХПИ", 2017) Горбунов, Николай Петрович; Яценко, Ольга Николаевна
    Сегодня украинский агропромышленный сектор и пищевая промышленность получили уникальную возможность масштабного выхода на европейский рынок. Однако в данном направлении существует много препятствий и ограничений, связанных, прежде всего, с европейской нормативной базой, качеством и безопасностью продукции АПК.