Публікація: Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства
| dc.contributor.author | Ніколаєва, О. О. | |
| dc.contributor.author | Куниця, Катерина Вікторівна | |
| dc.date.accessioned | 2025-08-11T14:58:49Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.citation | Ніколаєва О. О. Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. О. Ніколаєва, К. В. Куниця // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 33-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2025, 14-17 травня 2025 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2025. – С. 1019. | |
| dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/92050 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
| dc.subject | кулінарні тренди | |
| dc.subject | перспективи | |
| dc.subject | ресторанне господарство | |
| dc.subject | організація роботи закладів | |
| dc.subject | маркетингові стратегії | |
| dc.subject | ресторанний бізнес | |
| dc.title | Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства | |
| dc.type | Article | |
| dspace.entity.type | Publication | |
| relation.isAuthorOfPublication | bfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe | |
| relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | bfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- MicroCAD_2025_Nikolaieva_Suchasni_kulinarni_trendy.pdf
- Розмір:
- 449.65 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 2.95 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис:
