Користувач:
Анастасія Колєсніченко

Вантажиться...
Зображення профілю

Email

Дата народження

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Посада

Прізвище

Ім'я

Ім'я

Анастасія Колєсніченко

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 194
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункова робота) з курсу "Звітність підприємств"
    (НТУ "ХПІ", 2018) Побережна, Наталія Миколаївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    Метою виконання індивідуального завдання виступає: закріплення теоретичного матеріалу з питань відтворення господарських операцій в бухгалтерському обліку, оподатковування; розширення теоретичних знань по досліджуваних питаннях, зокрема: розрахунки заробітної плати, ведення обліку доходів і витрат на підприємстві згідно Податкового Кодексу України й чинного законодавства, розрахунки амортизації основних засобів, розрахунки з постачальниками й підрядниками тощо; опанування навичками щодо узагальнення даних фінансової й податкової звітності підприємства, складання й заповнення діючих форм звітності за отриманими даними. Розв'язання практичних завдань та ситуацій дозволяє не тільки отримати більш глибокі знання з певної теми, але набути навичок практичної роботи зі складання фінансової, податкової та інших видів звітності.
  • Ескіз
    Публікація
    Призначення інвестиційної складової в тарифі на електричну енергію
    (Національний гірничий університет, 2012) Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Облік у банках"
    (НТУ "ХПІ", 2014) Побережна, Наталія Миколаївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    В методичних вказівках визначено мету викладання дисципліни, знання та вміння, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни "облік у банках" та вирішення практичних завдань. Надано рекомендації щодо використання методичних вказівок. Проведено розгляд рішення типових практичних завдань та надано тестові завдання. Запропоновано використання основної та додаткової літератури при підготовці до лекційних та практичних занять.
  • Ескіз
    Публікація
    Первинні документи як інструмент податкового обліку
    (Полтавський державний аграрний університет, 2024) Аль-Сьюф, Ясмін Абдаллаївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
  • Ескіз
    Публікація
    Актуальні питання запровадження внутрішнього контролю та аудиту в закладах готельно-ресторанного господарства
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018) Ткаченко, Марина Олексіївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    Нагальність запровадження системи внутрішнього аудиту у закладах готельно-ресторанного бізнесу загострюється підвищеною чутливістю суб'єктів господарювання цієї галузі до макроекономічної нестабільності ринку та соціальною спрямованістю їх діяльності, адже окрім розповсюджених прийомів реалізації контрольної функції за основними економічними показниками фінансово-господарської діяльності, особливого підходу потребує процес забезпечення якості обслуговування споживачів, що свідчить про соціальну значущість внутрішнього контролю. Проведений аналіз дозволяє зробити висновок, що підвищення ступеня контролю власника підприємства готельно-ресторанного господарства та запровадження системи внутрішнього аудиту не лише допоможе здійснювати планомірний перманентний контроль за витратами з виявленням та усуненням наявних недоліків та відхилень, але й сприятиме оптимізації та мінімізації їх рівня, створенню підґрунтя для покращення роботи управлінських ланок усіх рівнів й оперативному реагуванню на дію внутрішніх чи зовнішніх чинників.
  • Ескіз
    Публікація
    Організаційні та інформаційні зв'язки в системах управління, обліку, звітності та внутрішнього аудиту в закладах готельно-ресторанного господарства
    (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2018) Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    В результаті проведеного дослідження деталізовано види економічної діяльності суб'єктів господарювання готельно-ресторанного комплексу відповідно до державного класифікатору, що дозволяє забезпечувати більш зважений та адресний підхід до аналізу витрат, а також доводить необхідність запровадження контрольних механізмів для їх оцінки та своєчасного коригування. На цій основі виділено блоки процесів господарювання відповідно до методик обліку витрат. Враховуючи облікові й управлінські детермінанти досягнення ефективності функціонування закладів готельно-ресторанного бізнесу, обґрунтовано значущість впровадження внутрішнього аудиту як підсистеми управління у теоретичному й практичному ракурсі, в результаті чого виділено ключові напрями й компетенції, що висуваються до фахівців цієї діяльності на сучасному етапі розвитку індустрії туризму в цілому. Запропоновано модель, яка відтворює комплекс взаємопов'язаних процесів управлінського, бухгалтерського обліку та звітності та включає передачу обліково-управлінської інформації до системи внутрішнього аудиту, де вона трансформується, обробляється за допомогою застосування аналітичних процедур, методик та використовується в ході реалізації аудиторських перевірок
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Обліково-аналітичне забезпечення діяльності фінансово-кредитних установ"
    (2023) Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    Навчальна дисципліна «Обліково-аналітичне забезпечення діяльності фінансово-кредитних установ» є фаховою нормативною дисципліною, яка складена відповідно до освітньої програми «Облік, аудит і оподаткування». У зв'язку з цим вивчення студентами теоретичних і практичних основ обліку у фінансово-кредитних установах є важливим моментом у процесі підготовки бакалаврів. Для отримання студентами глибоких знань і практичних навичок у навчальному процесі використовуються різні форми аудиторної та позааудиторної самостійної роботи. Ціль підготовки індивідуального завдання – поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять; формування навичок творчого мислення і навичок самостійної науково-дослідницької роботи.
  • Ескіз
    Публікація
    Деякі аспекти діяльності банківської системи України
    (НТУ "ХПІ", 2014) Побережна, Наталія Миколаївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з курсу "Бухгалтерський облік"
    (НТУ "ХПІ", 2018) Фальченко, Олена Олександрівна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    Мета підготовки індивідуального завдання – поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять; формування навичок творчого мислення і навичок самостійної науково-дослідницької роботи. В результаті виконання індивідуального завдання студент повинен показати знання, правильне розуміння та використання законодавчо-нормативної документації з регулювання бухгалтерської діяльності та складання фінансової звітності, вміння працювати з інформаційними джерелами, аналізувати цифрові дані, узагальнювати теоретичний і практичний матеріал, робити висновки.
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з курсу "Облік і аудит"
    (НТУ "ХПІ", 2018) Фальченко, Олена Олександрівна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    Ціль підготовки індивідуального завдання – поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять; формування навичок творчого мислення і навичок самостійної науково-дослідницької роботи. В результаті виконання індивідуального завдання студент повинен показати знання, правильне розуміння та використання законодавчо-нормативної документації з регулювання бухгалтерської діяльності та складання фінансової звітності, підготовки та проведення аудиту об'єктів бухгалтерського обліку, вміння працювати з інформаційними джерелами, аналізувати цифрові дані, узагальнювати теоретичний і практичний матеріал, робити висновки.