Перегляд за Автор "Timchenko, V. K."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Comparison and selection of fermentation method that would be optimal for obtaining high quality cocoa beans(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Kononenko, S. Y.; Myronenko, L. S.; Timchenko, V. K.Документ Development of herbal antibacterial liquid soap against bacterial skin diseases(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Neshtak, A. L.; Myronenko, L. S.; Timchenko, V. K.Документ Effect of starch microencapsulation on survival of lactobacillus casei and bifidobacterium bifidum in mayonnaise sauce(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Mazin, S. V.; Myronenko, L. S.; Timchenko, V. K.Документ Production of vegetable cream spread via probiotic lactic acid cultures(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Kizim, S. B.; Myronenko, L. S.; Timchenko, V. K.