Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості. 2023
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71124
Переглянути
83 результатів
Результати пошуку
Документ Efficiency of implementation of distance education in the period of military aggression(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Tiutiunnyk, L. I.; Falalieieva, T. V.; Bokov, D. S.Документ Нагальні потреби у підготовці фахівців у галузі косметології(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Ковальчук, М. О.; Філіпцова, О. В.Документ Підготовка фахівців-технологів з виготовлення косметичних засобів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Вітюк, Є. І.; Унгурян, З. І.Документ Теплотехнічні розрахунки в технології дегідрування рослинної сировини(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Запара, Д. В.; Фалалєєва, Тетяна Василівна; Овсяннікова, Тетяна ОлександрівнаДокумент Застосування рослинних екстрактів у засобах по догляду за волоссям(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Салєба, Л. В.; Давиденко, Б. В.Документ Розробка складу та технології капсул на основі лікарської рослинної сировини(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Тімофеєв, С. В.; Савченко, Людмила Григорівна; Зубко, Н. О.; Ніязова, А. Ю.Документ Особливості доглядової косметики для чоловіків(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Овсяннікова, Тетяна Олександрівна; Фалалєєва, Тетяна Василівна; Дзьох, Р. В.; Чипіжин, М. В.Документ Розробка складу супозиторієв на основі каротинвмісного препарату "Аєкол"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Кричковська, Лідія Василівна; Близнюк, Ольга Миколаївна; Масалітіна, Наталія Юріївна; Дубоносов, Володимир ЛеонідовичДокумент Effect of starch microencapsulation on survival of lactobacillus casei and bifidobacterium bifidum in mayonnaise sauce(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Mazin, S. V.; Myronenko, L. S.; Timchenko, V. K.Документ Дослідження впливу технологічних параметрів переетерифікування на температуру плавлення рослинного жиру(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Старосельська, Н. С.; Мазаєва, Вікторія Сергіївна; Федякіна, Зоя Павлівна