Вісник № 21
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/30663
Переглянути
Документ Застосування електрофлотації для очищення стічних вод які утворюються при виробництві капсульованого риб’ячого жиру(НТУ "ХПІ", 2009) Дубинець, К. О.; Федак, Н. В.У статті наводяться результати дослідження очищення стічних вод, які утворюються у виробництві капсульованого риб'ячего жиру. Стічні води утворюються при підготовчих операціях, при капсулюванні, при використанні води як середовища, яке охолоджує, а також при санітарній обробці технологічного устаткування. Головним забрудником цих вод є риб'ячий жир і транспортна рослинна олія у вигляді емульсій. Скидання цих стічних вод без очищення, недопустимі з точки зору охорони довкілля.