Вісник № 48
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/10966
Переглянути
Документ Аналіз концептуальних принципів «бар’єрних» технологій(НТУ "ХПІ", 2014) Баль-Прилипко, Л. В.; Леонова, Б. І.В статті представлено аналітичний огляд концептуальних принципів «бар’єрних» технологій, проведено оцінку перспективності їх практичної реалізації, висвітлено основні принципи оптимальної комбінації «бар’єрів» для створення синергетичного ефекту, з метою використання фундаментальних основ при розробці сучасних інноваційних технологій якісних та безпечних м’ясних продуктів, констатовано, що основні принципи «бар’єрів» можуть бути легко впроваджені в уже існуючі технологічні процеси виробництва м’ясних продуктів.