Вісник № 48

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/10966

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз концептуальних принципів «бар’єрних» технологій
    (НТУ "ХПІ", 2014) Баль-Прилипко, Л. В.; Леонова, Б. І.
    В статті представлено аналітичний огляд концептуальних принципів «бар’єрних» технологій, проведено оцінку перспективності їх практичної реалізації, висвітлено основні принципи оптимальної комбінації «бар’єрів» для створення синергетичного ефекту, з метою використання фундаментальних основ при розробці сучасних інноваційних технологій якісних та безпечних м’ясних продуктів, констатовано, що основні принципи «бар’єрів» можуть бути легко впроваджені в уже існуючі технологічні процеси виробництва м’ясних продуктів.