Вісник № 12
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21795
Переглянути
Документ Дослідження активності гліцерату калію як каталізатору переетерифікації жирів за різних умов проведення процесу(НТУ "ХПІ", 2016) Ситнік, Наталія Сергіївна; Демидов, Ігор Миколайович; Куниця, Катерина ВікторівнаДосліджено вплив найважливіших факторів, таких як температура та тривалість процесу, на ефективність гліцерату калію як каталізатору переетерифікації жирів. В якості жирової сировини використовувався пальмовий олеїн, для оцінки активності каталізатору визначалася температура плавлення. Обробка результатів з метою встановлення залежності температури плавлення пальмового олеїну від температури та тривалості процесу у присутності гліцерату калію проводилася з використанням методу математичного планування експерименту