Вісник № 17
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8945
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Комплексний підхід в ідентифікації природних та модифікованих жирів(НТУ "ХПІ", 2014) Кіщенко, В. А.Викладено результати досліджень жирнокислотного, ацилгліциринового і стеринового складу та вмісту транс-ізомерів ненасичених жирних кислот в природних і модифікованих оліях та жирах. Запропоновано схему комплексного підходу до ідентифікації олій та жирів та виявлення їхньої фальсифікації.Документ Розробка біотехнології м'ясних продуктів(НТУ "ХПІ", 2014) Баль-Прилипко, Л. В.В статті наведено результати комплексних досліджень застосування трансглютамінази мікробного походження в технології варених ковбас при сумісному використанні активованих водних середовищ, як інноваційного комплексного напряму розвитку біотехнологій.