Кафедра "Економіка і менеджмент" Чернівецького факультету НТУ "ХПІ"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/34017

Увага! Поповнення даної колекції призупинено.

Підстава: НАКАЗ №264 ОД від 29.05.2019 р. Про внесення змін до Наказу № 216 ОД від 18.04.2019 року "... ліквідувати Чернівецький факультет Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" (м. Чернівці, вул. Головна, буд. 203-А), створений наказом Міністерства освіти і науки України № 155 від 22 травня 1987 року, з 30 червня 2019 року".

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Економіка праці і соціально-трудові відносини
    (ПВКФ "Технодрук", 2017) Безродна, Стелла Миколаївна
    Збірник тестів і практичних завдань складено згідно з програмою дисципліни «Економіка праці і соціально-трудові відносини» для підготовки бакалаврів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів фінансово-економічного профілю і призначено для навчання студентів. Для закріплення теоретичних положень запропоновано: основні терміни по кожній темі вивчення дисципліни; питання для обговорення на семінарському та практичному заняттях; тестові завдання по кожній темі вивчення дисципліни; практичні та ситуаційні завдання, ділові ігри залежно від специфіки вивчення тем.
  • Ескіз
    Документ
    Управління якістю
    (ПВКФ "Технодрук", 2017) Безродна, Стелла Миколаївна
    У пропонованому виданні викладено основні теоретичні питання дисципліни «Управління якістю». Посібник підготовлено з урахуванням досвіду реформування економіки України, організаційно-правових та інституційно-економічних надбань провідних країн світу, науково-методологічних розробок провідних вчених економістів з проблем вдосконалення якості продукції. У пропонованому виданні розкривається поняття якість та управління якістю як на рівні галузевого, регіонального, так і національного економічного простору країни. Особлива увага приділена покращенню якості та механізму регулювання процесу управління. Навчальний посібник розрахований на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів та усіх тих, хто цікавиться питаннями якості продукції.