Вісник № 03

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32401

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Влияние окисленности жирового сырья на дезактивацию ферментного препарата при переэтерификации жиров
    (НТУ "ХПИ", 2008) Демидов, Игорь Николаевич; Музыка, Л. А.; Безденежных, Л. А.
    Досліджено вплив присутності у жировій сировині гідропероксидів і продуктів їх руйнування на швидкість зменшення активності ферментного препарату "Lipozim TL IM" у лабораторних та промислових умовах. Показано, що на активність ферментного препарату впливає не тільки величина ПерЧ жирової сировини, але й присутність продуктів руйнування гідропероксидів, що характеризуються АЧ.