Вісник № 03

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32401

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Фосфолипиды как ингибиторы окисления масел
    (НТУ "ХПИ", 2008) Демидов, Игорь Николаевич; Крамаренко, А. А.
    У статті розглянуті основні напрямки застосування фосфоліпідів у харчовій, косметичній промисловості, у виробництві БАД, лікувальний і профілактичний вплив фосфоліпідів, їх технологічні функції.
  • Ескіз
    Документ
    Влияние окисленности жирового сырья на дезактивацию ферментного препарата при переэтерификации жиров
    (НТУ "ХПИ", 2008) Демидов, Игорь Николаевич; Музыка, Л. А.; Безденежных, Л. А.
    Досліджено вплив присутності у жировій сировині гідропероксидів і продуктів їх руйнування на швидкість зменшення активності ферментного препарату "Lipozim TL IM" у лабораторних та промислових умовах. Показано, що на активність ферментного препарату впливає не тільки величина ПерЧ жирової сировини, але й присутність продуктів руйнування гідропероксидів, що характеризуються АЧ.
  • Ескіз
    Документ
    Разрушение гидропероксидов подсолнечного масла
    (НТУ "ХПИ", 2008) Демидов, Игорь Николаевич; Гусак, В. А.
    Досліджено руйнування пероксидних сполук соняшникової олії в присутності кислот та вуглеводів. Залежність ступеня руйнування гідропероксидів соняшникової олії від концентрації сполук, що містять в своєму складі карбонільну групу (вуглеводів) визначали методом планування експерименту. Встановлено оптимальні концентрації реагентів, що забезпечують максимальну ступінь такого руйнування.