Вісник № 03
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32401
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ До питання про екстракцію рослинних білків з соняшникового шроту(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2008) Карабутов, В. В.; Горшкова, Л. М.; Леонова, М. А.; Федякіна, Зоя ПавлівнаУ цій роботі досліджувався процес екстракції рослинних білків з соняшникового шроту, виробленого на Вовчанському ОЕЗ, та вплив різноманітних технологічних факторів. Були досліджені вплив температури екстракції, рН середовища, ступінь подрібнювання екстрагуємого матеріалу, природу та концентрацію розчинника, гідромодуля тощо на кінетику процесу екстракції білкових речовин із шроту.Документ Влияние окисленности жирового сырья на дезактивацию ферментного препарата при переэтерификации жиров(НТУ "ХПИ", 2008) Демидов, Игорь Николаевич; Музыка, Л. А.; Безденежных, Л. А.Досліджено вплив присутності у жировій сировині гідропероксидів і продуктів їх руйнування на швидкість зменшення активності ферментного препарату "Lipozim TL IM" у лабораторних та промислових умовах. Показано, що на активність ферментного препарату впливає не тільки величина ПерЧ жирової сировини, але й присутність продуктів руйнування гідропероксидів, що характеризуються АЧ.Документ К вопросу о теоретических основах процесса измельчения. Классификация. Особенности методов и машин(НТУ "ХПИ", 2008) Манойло, Ю. А.; Моисеев, Виктор Федорович; Сурков, А. В.В статье рассмотрены вопросы, связанные с проблематикой выбора определенного способа измельчения. Предложена схема классификации по различным признакам. Рассмотрены особенности основных видов процесса и технологического оборудования.