Вісник № 53

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7572

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Організаційний потенціал стратегічного розвитку підприємств
    (НТУ "ХПІ", 2013) Судомир, М. Р.
    В статті розглянуто теоретичні підходи різних авторів до трактування поняття «організаційний потенціал». Розглянуто потенціал як систему з виділенням груп: системоутворюючих критеріїв організаційного потенціалу; системи задач; нормативів-стандартів; технологічного та алгоритмічного забезпечення; регулювання відносин; регламентації суб`єктів діяльності; умов забезпечення раціональної управлінської діяльності; процесного забезпечення, їх складових елементів та критеріїв оцінки
  • Ескіз
    Документ
    Сутність та зміст активізації інноваційної праці працівників підприемства
    (НТУ "ХПІ", 2013) Сенічкіна, О. Е.
    Розкрито сутність та зміст понять “активізація інноваційної праці”, “метод активізації інноваційної праці”, виявлено методи активізації інноваційної праці у межах основних функцій управління персоналом
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний розвиток сільськогосподарських підприємств аграрного сектора економіки
    (НТУ "ХПІ", 2013) Рекуш, А. М.
    В статті розглянуто інноваційний розвиток підприємств аграрного сектора економіки, досліджено проблеми, що виникають в ході вирішення цього завдання, запропоновано ряд першочергових заходів, які потрібно вжити для сприяння інноваційної діяльності аграрного сектора економіки
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток та напрями підвищення ефективності зернової галузі
    (НТУ "ХПІ", 2013) Христенко, Г. М.
    Розглянуто стан і визначено напрями підвищення ефективності функціонування зерновиробництва. Досліджено вплив врожайності зернових на економічну ефективність галузі. Доведено, що, суттєве збільшення виробництва зерна та підвищення його економічної ефективності є найважливішим завданням державної аграрної політики, від вирішення якого залежить забезпечення ефективної діяльності зернопродуктового підкомплексу та агропромислового комплексу в цілому, а також продовольчої безпеки країни