Вісник № 45

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/34010

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Визначення чинників та їх вплив на розвиток готельно-ресторанного бізнесу
    (НТУ "ХПІ", 2017) Александрова, Вікторія Олександрівна
    Стаття присвячена оцінці чинників, які надають як позитивний, так і негативний вплив на розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Розглянутий процес інтенсивного розвитку і глобалізації готельно-ресторанного бізнесу в Україні, як частині сервісного сектора економіки. На цей процес роблять вплив багато чинників, роль яких може бути різною як по силі, так і за тривалістю і напрямом дії. Дослідження розглянутих чинників підтверджує існування взаємозв'язку між розвитком готельно-ресторанного бізнесу і регіону.