Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Вісники НТУ "ХПІ"
2013
Вісник № 11
Переглянути за ключовими словами
Вісник № 11
Постійне посилання колекції
https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4491
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Перейти
Або введіть перші символи:
Усі результати перегляду
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Документ
Визначення потенційних ризиків технології хлібців «Томатних» геродієтичного призначення
(
НТУ "ХПІ"
,
2013
)
Свідло, К. В.
;
Липова, Ю. Ю.
Показати більше
У статті розглянуто актуальність впровадження міжнародної системи забезпечення безпеки харчової продукції (НАССР) на прикладі визначення потенційних ризиків (критичних точок контролю) технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення
Показати більше