Вісник № 18
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/23045
Переглянути
Документ Удосконалення технології виробництва гірких настоянок за допомогою математико-статистичних методів досліджень(НТУ "ХПІ", 2016) Зав’ялов, Володимир Леонідович; Костюк, Володимир Степанович; Бодров, Віктор Семенович; Костюк, Євгеній Володимирович; Мисюра, Тарас Григорович; Запорожець, Юлія Владиславівна; Попова, Наталія ВікторівнаВикладено аналіз використання різних типів вібраційних приводів та наведено можливості їх застосування в апаратах і обладнанні для проведення процесів віброекстрагування сировини харчового призначення. Розглянуто витрати енергії на проведення процесу екстрагування із застосуванням електромеханічного кривошипно-шатунного та безшатунного ексцентрикового приводу.