Вісник № 55

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7645

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні
    (НТУ "ХПІ", 2013) Арутюнян, Тетяна Володимирівна; Гладкий, Федір Федорович; Данилова, Людмила Андріївна
    Наведено дані щодо розробки технології пророщування зерен пшениці і вмісту ліпідів. Досліджено зміну кислотних і йодних чисел під час пророщування. Визначено залежність вмісту каротиноїдів від часу пророщування і встановлена залежність вмісту вітаміну Е в процесі пророщування зерен пшениці.