Вісник № 18
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/30919
Переглянути
Документ Напрямки розвитку Української асоціації хімічної і харчової інженерії(НТУ "ХПІ", 2017) Товажнянський, Леонід Леонідович; Капустенко, Петро Олексійович; Ведь, Валерій Євгенович; Бухкало, Світлана ІванівнаПредставлена інформація про Українську асоціацію хімічної і харчової інженерії – Ukrainian Association of Chemical and Food Engineering (CFE-UA). На черговій нараді Виконавчої ради Європейської федерації хімічної інженерії (EFCE), що відбулась в квітні 2017 року Українська асоціація хімічної і харчової інженерії (CFE – UA) визнана членом EFCE. Включення нових делегатів від України до складу робочих груп EFCE – унікальна можливість для установ вищої освіти, науково-дослідних організацій та промислових компаній відповідного профілю внести свій вклад в рішення сучасних і прогресивних наукових та технічних питань, пов'язаних з розвитком хімічної та харчової технологіями, а також хімічним машинобудуванням. EFCE регулярно публікує інформаційну газету і запрошує членів CFE-UA до відправки в це видання інформацію про їх діяльність в науці, практиці і суспільстві та про заплановані організаційні збори.