Вісник № 46
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32213
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Влияние низкотемпературного хранения на химический состав плодов абрикоса(НТУ "ХПИ", 2009) Глушко, Г. И.; Чумак, О. П.; Марков, К. В.В статті наводяться результати досліджень впливу низьких температур на хімічний склад абрікосів. Плоди абрикосів мають високі харчові властивості, тому важливою є проблема довготривалого зберігання. Розраховано математичну модель прогнозування вмісту речовин впродовж терміну зберігання. Показано, що на склад впливає початкова концентрація речовин і термін зберігання.Документ Тенденції розвитку та проблеми виноробства в Україні(НТУ "ХПІ", 2009) Чумак, О. П.; Федорченко, О. В.Проведено аналіз стану ринку та економічних проблем виноробства.Документ Использование сжиженных газов в качестве растворителей при получении ценных биологически активных масел из растительного сырья(НТУ "ХПИ", 2009) Чумак, О. П.; Козлов, Д. А.В статті було запропоновано використання рідких газів на прикладі хладонів в якості перспективних екстрагентів для вилучення цінних біологічно активних масел.