Вісник № 37
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31595
Переглянути
Документ Дослідження впливу підготовки ядра соняшнику до екстракції на якість харчового шроту(НТУ "ХПІ", 2009) Литвиненко, Олена Анатоліївна; Котлевська, А. А.; Конєв, М. Д.; Гладкий, Федір ФедоровичВ статті за допомогою статистичних методів планування експерименту з’ясовані умови підготовки ядра соняшнику (вологість, тривалість і температура плющення) до прямої екстракції. Показано, що для переробки безлушпинного ядра соняшнику як джерела не тільки олії, а і білкових продуктів достатнє плющення безлушпинного ядра з вологістю 1,5…3,0 % у продовж 1 хв. при температурі 70 °С.