Вісник № 37

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31595

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу підготовки ядра соняшнику до екстракції на якість харчового шроту
    (НТУ "ХПІ", 2009) Литвиненко, Олена Анатоліївна; Котлевська, А. А.; Конєв, М. Д.; Гладкий, Федір Федорович
    В статті за допомогою статистичних методів планування експерименту з’ясовані умови підготовки ядра соняшнику (вологість, тривалість і температура плющення) до прямої екстракції. Показано, що для переробки безлушпинного ядра соняшнику як джерела не тільки олії, а і білкових продуктів достатнє плющення безлушпинного ядра з вологістю 1,5…3,0 % у продовж 1 хв. при температурі 70 °С.