Вісник № 37
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31595
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу підготовки ядра соняшнику до екстракції на якість харчового шроту(НТУ "ХПІ", 2009) Литвиненко, Олена Анатоліївна; Котлевська, А. А.; Конєв, М. Д.; Гладкий, Федір ФедоровичВ статті за допомогою статистичних методів планування експерименту з’ясовані умови підготовки ядра соняшнику (вологість, тривалість і температура плющення) до прямої екстракції. Показано, що для переробки безлушпинного ядра соняшнику як джерела не тільки олії, а і білкових продуктів достатнє плющення безлушпинного ядра з вологістю 1,5…3,0 % у продовж 1 хв. при температурі 70 °С.Документ Аналіз впливу комплексної взаємодії технологічних факторів на емульгуючі властивості перлового борошна круп методом математичного планування експерименту(НТУ "ХПІ", 2009) Чоні, І. В.В статье приведено математическое исследование, обоснование технологии соусов эмульсионного типа с использованием перловой муки.Документ Разработка технологии изготовления сварочных валков из высокохромистой стали(НТУ "ХПИ", 2009) Василевский, О. В.Рассмотрена и проанализирована технология ковки заготовок для сварочных и калибрующих валков из высокохромистой стали Х12МФ. Предложены режимы ковки слитков в комбинированных бойках, позволяющие разбивать карбидную сетку без разрушения металла.