Вісник № 39
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/10343
Переглянути
Документ Отримання білкового продукту з насіння соняшнику вітчизняної селекції(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2012) Лабейко, Марина Анатоліївна; Литвиненко, Олена Анатоліївна; Федякіна, Зоя Павлівна; Петік, Павло ФедоровичУ статті представлено дані щодо фізико-хімічних показників насіння та складу ядра соняшнику різних сортів та гібридів української селекції. Завдяки м’яким режимам олієвидобування із безлушпинного ядра насіння соняшнику отримано харчовий шрот та досліджено його фізико-хімічні і органолептичні показники, а також амінокислотний склад білків.