Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Організації стратегічного управлінського обліку: міжнародний досвід(ФОП Томенко Ю. І., 2019) Александрова, Вікторія ОлександрівнаДокумент Актуальні тенденції готельного бізнесу в сучасних умовах(ФОП Томенко Ю. І., 2021) Александрова, Вікторія Олександрівна; Побережна, Наталія МиколаївнаДокумент Амортизація як джерело оновлення основних засобів підприємства(ФОП Томенко Ю. І., 2020) Александрова, Вікторія Олександрівна; Тимошенко, В. Г.Документ Характеристика процесу реструктуризації підприємства(ФОП Вишемирський В. С., 2020) Александрова, Вікторія Олександрівна; Стригуль, Антон АндрійовичДокумент Організація стратегічного управлінського обліку: міжнародний досвід(ФОП Томенко Ю. І., 2019) Александрова, Вікторія ОлександрівнаПублікація Готельно-ресторанна справа(ТОВ "Планета-Прінт", 2019) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Жадан, Тетяна Андріївна; Мардус, Наталія Юріївна; Мелень, Олена Валентинівна; Побережна, Наталія Миколаївна; Линник, Олена Іванівна; Давидюк, Тетяна Вікторівна; Юр'єва, Ірина Анатоліївна; Смоловик, Раїса Федорівна; Александрова, Вікторія Олександрівна; Стригуль, Лариса Станіславівна; Хаустова, Ірина Євгенівна; Строков, Євген Михайлович; Чайка, Тетяна ЮріївнаУ навчальному посібнику розкрито теоретичні положення і практичні питання щодо підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанної справи у відповідності з освітньо-професійною програмою спеціальності "Готельно-ресторанна справа". Розглянуто організаційні, управлінські та технологічні засади готельного та ресторанного бізнесу, висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств готельного і ресторанного господарства. Викладений матеріал спрямовано на формування здатності здійснювати адміністративну, підприємницьку, проектну та дослідницьку діяльність з урахуванням сучасного стану та перспектив розвитку готельного та ресторанного господарств. Навчальний посібник призначено для студентів і викладачів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" закладів вищої освіти, а також широкого кола підприємців.Документ Інструментарій впливу на фінансові результати з метою підвищення конкурентоспроможності підприємства(Національна металургійна академія України, 2019) Котляр, Дарина Сергіївна; Александрова, Вікторія ОлександрівнаДокумент Особливості формування структури капіталу підприємства(НТУ "ХПІ", 2017) Александрова, Вікторія Олександрівна; Рубан, О. І.Документ Використання досвіду закордонних компаній з реалізації проектів для покращення якості управління портфелем проектів українських підприємств(НТУ "ХПІ", 2012) Александров, Віталій Володимирович; Александрова, Вікторія Олександрівна