Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Білково-жировий десерт типу самбук спеціального призначення на основі насіння олійних культур(Національний технічний університет "Харкіський політехнічний інститут", 2021) Стаховець, Н. Б.; Петік, Ігор Павлович; Федякіна, Зоя Павлівна; Бочкарев, Сергій ВолодимировичДокумент Обґрунтування складу білково-жирових десертів для харчування спортсменів та діабетиків(ТОВ "Планета – Прінт", 2021) Стаховець, Н. Б.; Бочкарев, Сергій Володимирович; Слободенюк, П. С.Документ Насіння льону як джерело білка рослинного походження у технології десертів(2020) Рибалкіна, Є. О.; Бочкарев, Сергій Володимирович