Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження екструдування лляної макухи для виробництва продуктів спеціального призначення(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021) Бєлінська, Анна Павлівна; Трошин, Олексій Георгійович; Петік, Ігор Павлович; Бочкарев, Сергій ВолодимировичДокумент Білково-жировий десерт типу самбук спеціального призначення на основі насіння олійних культур(Національний технічний університет "Харкіський політехнічний інститут", 2021) Стаховець, Н. Б.; Петік, Ігор Павлович; Федякіна, Зоя Павлівна; Бочкарев, Сергій ВолодимировичДокумент Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту(Національний університет харчових технологій, 2016) Бочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Чікалов, ЄвгенДокумент Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменів(Національний університет харчових технологій, 2019) Варич, В. О.; Бочкарев, Сергій Володимирович; Бєлінська, Анна Павлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна