Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Публікація
    Облік, аудит і оподаткування: бакалаврський курс. Частина 3
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Мелень, Олена Валентинівна; Єршова, Наталя Юріївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна; Брік, Світлана Володимирівна
    Навчальний посібник підготовлений відповідно до навчального плану студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" денної та заочної форм навчання. У навчальному посібнику розглянуті основні питання, пов’язані з особливостями обліку і оподаткування діяльності малих підприємств, бюджетних установ; проведенням економічного аналізу діяльності підприємств, аудитом оподаткування суб'єктів господарювання. Як нам представляється, використання цього навчального посібника в навчальному процесі вищої школи дозволить підвищити якість вивчення і освоєння студентами спеціальності «Облік і оподаткування» навчального матеріалу.
  • Ескіз
    Публікація
    Готельно-ресторанна справа: бакалаврський курс. Частина 1
    (2022) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Александрова, Вікторія Олександрівна; Жадан, Тетяна Андріївна; Носирєв, Олександр Олександрович; Стригуль, Лариса Станіславівна; Чайка, Тетяна Юріївна; Брік, Світлана Володимирівна; Мардус, Наталія Юріївна; Мелень, Олена Валентинівна; Побережна, Наталія Миколаївна
    У навчальному посібнику розкрито теоретичні положення і практичні питання щодо підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанної справи у відповідності з освітньо-професійною програмою спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Розглянуто організаційні, управлінські та технологічні засади готельного та ресторанного бізнесу, висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств готельного і ресторанного господарства. Викладений матеріал спрямовано на формування здатності здійснювати адміністративну, підприємницьку, проєктну та дослідницьку діяльність з урахуванням сучасного стану та перспектив розвитку готельного та ресторанного господарств. Навчальний посібник призначено для студентів і викладачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закладів вищої освіти, а також широкого кола підприємців.