Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація виробництва дріжджівого корму за рахунок використання відходів сільських господарств(Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2019) Євстіфєєва, О. А.; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Огурцов, Олександр МиколайовичДокумент Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення(Полтавская государственная аграрная академия, 2016) Анан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Якушко, Вікторія СергіївнаДосліджено склад комплексного підкислювача у рецептурі низькокалорійного соусу. Визначена залежність смакових якостей продукту від концентрації складових комплексного підкислювача. Встановлено концентрації кислот в складі підкислювала (оцтова — 0,2–0,4 %, яблучна — 1,0 %, цитринова — 2,0 %), що забезпечують оптимальні показники смакових якостей продукту. Визначено, що зміни рН продукту та концентрація оцтової кислоти обернено пропорційні.