Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Біотехнологія виробництва дріжджів хлібопекарських пресованих(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021) Надточій, Д. К.; Варанкіна, Олександра ОлександрівнаДокумент Удосконалення біотехнології каротиноїдів шляхом підвищення продуктивності їх синтезу(Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2019) Кошиль, А. В.; Варанкіна, Олександра ОлександрівнаДокумент Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Основи мікробіології косметичних засобів"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018) Овсяннікова, Тетяна Олександрівна; Жирнова, Світлана Вікторівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Варанкіна, Олександра ОлександрівнаМетодичні вказівки призначені для виконання лабораторних робіт з дисципліни курсу "Основи мікробіології косметичних засобів" і можуть бути використані також при оцінці мікробіологічної безпеки парфумерії й косметичних засобів у практичній діяльності. У методичних вказівках наведені мікробіологічні нормативи для парфюмерно-косметичної продукції, методи відбору та підготування проб для мікробіологічного аналізу, методи аналізу зразків, довідкова інформація. Лабораторні роботи включають мету, загальні положення, порядок виконання роботи й питання для самоперевірки.