Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Модифіковані жири оздоровчого призначення
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Тульнова, В. І.; Гладкий, Федір Федорович
  • Ескіз
    Документ
    Концентрат мастильно-охолоджувальної рідини "Естераль" для механічної обробки металів
    (ДП "Український інститут промислової власності", 2002) Стахурський, Олександр Дмитрович; Гладкий, Федір Федорович; Касьянов, Анатолій Георгійович; Горпинко, Юлія Геннадіївна; Губанова, Валентина Андріївна; Македонський, Олег Олександрович; Шапошник, Олександр Васильович; Гладкий, Валентин Федорович; Боханов, Дмитро Федорович; Виноградний, Михайло Миколайович; Глущенко, Катерина Арсентіївна; Чумак, Ольга Петрівна; Гасюк, Лариса Василівна; Жиліна, Світлана Сергіївна; Логачов, Володимир Юрійович
    Концентрат мастильно-охолоджувальної рідини для механічної обробки металів, який містить мило жирних кислот, триетаноламшові ефіри жирних кислот, який відрізняється тим, що як мило, ефіри і алкілоламіди жирних кислот концентрат містить триетаноламінове мило суміші нижчих дикарбонових кислот, триетаноламшові ефіри суміші нижчих дикарбонових кислот та алкілоламіди суміші дикарбонових нижчих кислот з наступним співвідношенням компонентів, мас.% триетаноламінове мило суміші нижчих дикарбонових кислот 10-16; триетаноламшові ефіри суміші нижчих дикарбонових кислот 56-64; алкілоламіди суміші дикарбонових нижчих кислот 20-34.
  • Ескіз
    Документ
    Одержання етилових ефірів насичених та ненасичених карбонових кислот за допомогою ферментних препаратів
    (НТУ "ХПІ", 2009) Чумак, Ольга Петрівна; Гладкий, Федір Федорович; Усіченко, О. В.; Марков, Костянтин Валерійович
    Одержано етилові ефіри пальмового стеарину та насичених і ненасичених жирних кислот за участю специфічних ліполітичних ферментних препаратів, що дасть можливість одержання спеціальних кондитерських жирів високої якості.