Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Управління якості, основи системи безпеки та експертиза харчових продуктів
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Тимченко, Валентина Кузьмівна; Мольченко, Світлана Миколаївна; Гудзь, Ольга Миколаївна
    У тексті лекцій розглянуто історичні аспекти становлення системи контролю якості та безпечності харчових продуктів, особливості сучасної міжнародної бази відповідних нормативних матеріалів. Викладено питання ідентифікації та фальсифікації харчових продуктів та прикладі олій та жирів. Розглянуто основи експертизи та сенсорного аналізу харчових продуктів. Призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології».