Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Обґрунтування компонентного складу спеціалізованого жирового продукту підвищеної біологічної цінності("Бял ГРАД-БГ" OOД, Република България, София, 2016) Бочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Матвєєва, Тетяна ВікторівнаДокумент Активність інгібіторів протеаз як складова біологічної цінності білково-жирової основи для харчування спортсменів(2017) Бочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Голобородько, Д. С.Документ Використання спеціалізованого білково-жирового продукту в технології кондитерських виробів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2016) Кричковська, Лідія Василівна; Бочкарев, Сергій Володимирович; Федякіна, Зоя Павлівна; Матвеєва, Тетяна Вікторівна; Кумов, А. Г.